Een gids met de 30+ beste Black Friday tv-deals van 2022

— Aanbevelingen worden onafhankelijk gekozen door de redacteuren van Reviewed. Aankopen die u via onze links doet, kunnen ons een commissie opleveren

De Black Friday-uitverkoop is in volle gang. Als de gedachte om deze feestdagen binnen te blijven en je favoriete show te streamen gezellig klinkt, zijn we bij je. Scoor nu blockbuster-besparingen op een gloednieuwe tv, zodat je kunt binge-shows van Hulu, Netflix, Disney+, HBO Max en andere streamingdiensten, die deze week allemaal aanbiedingen hebben. We hebben een aantal geweldige Black Friday TV-kortingen gevonden op kwaliteitspanelen van LG, Samsung, TCL en meer.

Er is meer waar deze deal vandaan kwam. Meld u aan voor de Perks and Rec-nieuwsbrief van Reviewed en we zullen ze elke zondag tot en met vrijdag laten komen.

Tv’s zijn er in allerlei maten, merken en prijzen. Als je niet zeker weet wat je zoekt in een tv, bekijk dan onze gids met de beste tv’s van 2022 voor een volledig overzicht van wat al die verwarrende acroniemen als OLED en QLED eigenlijk betekenen. Of je nu op zoek bent naar de beste tv om te gamen of gewoon een budgetvriendelijk scherm nodig hebt, er zijn Black Friday-tv-deals voor vrijwel elke behoefte.

Zwarte vrijdag 2022: De 65+ beste Black Friday 2022 verkopen bij Amazon, Walmart, lululemon, Best Buy en meer

Epische deal: Koop Hulu voor slechts $ 1,99 per maand gedurende 12 maanden met deze Black Friday-deal

De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: Koop de beste cadeau-ideeën voor iedereen op je lijst

De 5 beste Black Friday tv-deals

Onze favoriete deals voor tv’s van Sony, Samsung, LG en TCL op dit moment

 1. Samsung S95B Quantum HDR OLED 4K UHD Smart TV bij Crutchfield vanaf $ 1.447,99 (bespaar $ 750 tot $ 891)
 2. Samsung 55-inch klasse QN90B Samsung Neo QLED 4K Smart TV bij Samsung voor $ 1.299,99 (bespaar $ 600)
 3. LG 65-inch OLED C1-serie Alexa ingebouwde 4K Smart TV bij Amazon vanaf $ 1.299,99 (bespaar $ 1.200)
 4. ​​Sony 65-inch A95K QD-OLED-tv bij Amazon voor $ 2.998 (bespaar $ 1.001,99)
 5. TCL 65-inch klasse 5-serie QLED 4K UHD Smart Google TV (2021) bij Best Buy voor $ 499,99 (bespaar $ 100)

Walmart Black Friday tv-deals

Bespaar op een aantal formaten van Hisense, Vizio en TCL

TCL rolt de vroege Black Friday-deals uit op zijn beste en helderste tv's.

Walmart heeft momenteel enkele rollbacks op kwaliteitsschermen. De TCL 4-serie staat hoog aangeschreven in onze gids voor beste tv’s onder $ 500 vanwege de 4K-resolutie en HDR-compatibiliteit, waardoor een solide beeldkwaliteit wordt gecreëerd voor uw favoriete programma’s en films. Walmart heeft het 43-inch model voor een prijsverlaging van $ 40 tot $ 218.

Best Buy Black Friday tv-deals

Vind besparingen op tv’s van LG, TCL, Hisense en Samsung

Deze Black Friday heeft Best Buy enkele van onze favoriete budget-tv’s in de uitverkoop, waaronder de TCL 5-serie met ingebouwde Roku. Het is een slim, gebruiksvriendelijk streamingplatform dat het gemakkelijk en betaalbaar maakt om een ​​Netflix-, Hulu-, Amazon Prime- en Disney+-ervaring te hebben, waar je ook een tv neerzet. Als het slimme Android-platform meer uw snelheid is, krijgt de Hisense U6G 30% korting voor $ 384,99, en krijgt u eersteklas prestaties voor een portemonnee-vriendelijke prijs.

Scoor op vroege Black Friday-deals bij Best Buy en pak een Hisense-tv voor minder dan $ 300.

Amazon Black Friday tv-deals

Bespaar honderden op 4K QLED- en OLED-tv’s

Amazon heeft deals voor enkele van onze favoriete tv’s, waaronder de Sony A95K QD-OLED-tv, de beste tv die we ooit hebben gezien. De A95K combineert de perfecte zwarttinten en het uitstekende contrast van OLED met kwantumstippen om het meest verbluffend nauwkeurige beeld te leveren dat beschikbaar is. Op dit moment heeft Amazon het te koop voorafgaand aan Black Friday 2022 in zijn 65-inch formaat voor 25% korting op $ 2.998.

Volgens onze laboratoriumtests doet de Samsung QN90A (hier te zien) het iets beter om kleur te verzadigen tijdens HDR-inhoud.

Nog meer Black Friday tv-deals

Tv-deals bij B&H Photo, Crutchfield en Samsung

Black Friday TV-deals zijn niet beperkt tot Amazon, Best Buy en Walmart. Er zijn een aantal uitstekende deals te krijgen bij B&H Photo, Samsung en Crutchfield, waaronder de fenomenale Samsung S95B, een van de twee OLED-tv’s die quantum dot-technologie gebruiken voor superieur contrast en kleur.

LG TV's zijn nu te koop voorafgaand aan Black Friday 2022.

Black Friday 2022: winkelgids

 • Zwarte vrijdag 2022: Alles wat u moet weten voorafgaand aan het grootste winkelevenement van het jaar
 • Black Friday-verkopen: 50+ beste Black Friday-verkopen om nu te winkelen
 • Amazon Black Friday-uitverkoop: Koop topaanbiedingen voor technologie, huishoudelijke artikelen, speelgoed en mode
 • Walmart Black Friday-uitverkoop: 45+ deals voor Shark, Apple, Keurig en Vizio
 • Best Buy Black Friday-uitverkoop: Bespaar op Sony, Nikon, Samsung en HP
 • Target Black Friday-uitverkoop: Kortingen op airfryer, meubels, smart tech en meer
 • Lowe’s Black Friday-uitverkoop: Koop kortingen op GE, Kobalt en Craftsman
 • Nordstrom Black Friday-uitverkoop: 40+ aanbiedingen voor Zella, Adidas en Tory Burch
 • Samsung Black Friday-uitverkoop: Besparingen op smartphones, apparaten en tv’s
 • Wayfair Black Friday-uitverkoop: 50+ beste deals voor Martha Stewart, KitchenAid en Dyson
 • Black Friday Apple-deals: Bespaar op Apple horloges, laptops en koptelefoons
 • Black Friday-speelgoeddeals: 50+ beste speelgoedaanbiedingen voor Lego, Barbie en Nerf
 • Aanbiedingen voor Black Friday-apparaten: 40+ beste deals voor apparaten van Samsung, LG en Whirlpool
 • Black Friday-laptopdeals: 20+ laptopdeals bij Walmart, Amazon en Best Buy
 • Black Friday matras deals: Bespaar op matrassen op Leesa, Nectar en Purple

Wanneer is Black Friday 2022?

Black Friday 2022 valt Vrijdag 25 Nov. Cyber ​​Monday 2022 vindt plaats op Maandag 28 Nov. Thanksgiving is de laatste donderdag van november en elk jaar vindt Black Friday de dag erna plaats, met Cyber ​​Monday kort daarna.

Wanneer begint de verkoop van Black Friday 2022?

Tal van Black Friday 2022-verkopen zijn nu live. Over het algemeen begint Black Friday zodra Thanksgiving eindigt. Elk jaar begint de Black Friday-uitverkoop echter steeds vroeger. Dit jaar zagen we de eerste vroege Black Friday-verkopen half oktober beginnen.

Met voortdurende problemen met de toeleveringsketen beginnen winkels hun verkoop eerder en stoppen ze later. Vandaag kun je tal van vroege Black Friday-deals kopen bij Amazon, Best Buy en Samsung.

Wat zijn de beste Black Friday tv-deals?

Tijdens Black Friday 2022 kun je scoren op een breed scala aan tv’s van de grootste retailers die er zijn. Bij Amazon kun je bijvoorbeeld een HD-tv pakken voor minder dan $ 150 met de Hisense A4-serie tv. Vind je het niet erg om meer uit te geven voor een groter plasma? Amazon heeft ook de LG 65-inch OLED C1-serie tv voor $ 853 korting, waarmee de oorspronkelijke prijs van $ 2.499,99 wordt verlaagd naar $ 1.646,99. Wat Black Friday-tv-deals betreft, is dit slechts het topje van de ijsberg, dus koop deze elitekortingen nu het nog kan.

Zijn Black Friday-deals het waard?

Black Friday is de grootste winkeldag van het jaar en dat komt allemaal door de deals. Ter voorbereiding op de feestdagen worden producten bij retailers in het hele land en op internet met grote kortingen verkocht, en niet alleen op oudere modellen. Black Friday-deals voor recente releases zijn misschien niet zo diep als beproefde modellen, maar je kunt nog steeds geweldige deals vinden voor een nieuwe Sony A95K QD-OLED naast een LG C1.

Hoe lang duurt de Black Friday-uitverkoop?

Black Friday wordt direct gevolgd door Cyber ​​Monday op 28 november 2022. Technisch gezien eindigt Black Friday zodra Cyber ​​Monday begint. De beste kortingen zijn meestal beperkt tot deze twee dagen (en het weekend ertussen); sommige deals blijven echter tot het einde van de volgende week hangen.

Zijn tv-deals beter op Black Friday of Cyber ​​Monday?

Tv-deals verschijnen de hele Black Friday-week. Ze begonnen aan 21 november en zal de hele tijd doorgaan Cybermaandag op 28 november. Een keuzedeal op een top-tv kan op elk moment verschijnen, dus houd al onze Black Friday 2022-berichten in de gaten voor de meest actuele informatie.

Maak winkelen voor de feestdagen gemakkelijk met de hulp van onze experts. Meld u aan voor sms-meldingen om deals, cadeaugidsen en winkeladvies rechtstreeks op uw telefoon te ontvangen.

De productexperts van Beoordeeld hebben al uw winkelbehoeften gedekt. Volg Beoordeeld op Facebook, Twitteren, Instagram, TikTok of Flipbord voor de nieuwste aanbiedingen, productrecensies en meer.

De prijzen waren correct op het moment dat dit artikel werd gepubliceerd, maar kunnen in de loop van de tijd veranderen.

Leave a Comment