Apple’s Black Friday Shopping Event: de volledige details

Het “Apple Shopping Event” ter ere van Black Friday en Cyber ​​Monday begint over de hele wereld van start te gaan. Dit jaarlijkse “evenement” van Apple biedt een bonus Apple Gift Card wanneer u een in aanmerking komend product koopt. Het loopt van 25 november tot en met 28 november en biedt cadeaubonnen van $ 25 tot $ 250. Zoals gewoonlijk zijn er echter veel betere deals elders te krijgen, met dank aan onze vrienden bij 9to5Speelgoed.

Apple Black Friday-deals

Apple’s Black Friday Shopping Event begint op 25 november in uw eigen land en loopt tot en met 28 november. U ontvangt een cadeaubon voor zowel bestellingen in de winkel als online. De cadeaubon die u ontvangt is universeel, wat betekent dat deze kan worden gebruikt bij Apple Stores, de Apple Online Store, de App Store, voor Apple-services en meer.

De Apple Store in de Verenigde Staten is momenteel offline in aanloop naar het shopping event.

Een reeks verschillende Apple producten en accessoires komen in aanmerking voor deze actie. Wat echter ontbreekt, zijn de nieuwste iPhone 14-modellen en de nieuwste Apple TV 4K. Ook de nieuwste 10e generatie iPad en M2 iPad Pro-modellen komen niet in aanmerking, evenals de standaard iPhone 13. Ook de Apple Watch Ultra en Apple Watch Series 8 zijn uitgesloten.

Hier is het volledige overzicht van de cadeaubonnen die Apple aanbiedt als onderdeel van het Black Friday Shopping Event:

 • iPhone 12, iPhone 13 mini, iPhone SE, iPhone 12: cadeaubon van $ 50
 • iPad mini, iPad Air: cadeaubon van $ 50
 • iPad 9e generatie: cadeaubon van $ 30
 • M1 Pro / M1 Max MacBook Pro: cadeaubon van $ 250
 • M2 MacBook Pro: cadeaubon van $ 200
 • MacBook Air, iMac 24-inch: cadeaubon van $ 150
 • Mac-mini: cadeaubon van $ 100
 • Apple Watch SE: cadeaubon van $ 50
 • AirPods 2e generatie, AirPods 3e generatie met Lightning-behuizing: cadeaubon van $ 25
 • AirPodsPro 2: cadeaubon van $ 50
 • AirPods Max: $ 75 cadeaubon
 • Beats Studio3 Wireless, Solo3 Wireless, Powerbeats Pro, Beats Fit Pro, Beats Studio Buds: cadeaubon van $ 50
 • Klopt Flex: cadeaubon van $ 25
 • MagSafe Duo-oplader, Apple Pencil 2e generatie, Smart Folio-toetsenbord: cadeaubon van $ 25
 • iPad Pro Magic-toetsenbord: cadeaubon van $ 50

Hoewel het zelden voorkomt dat Apple zelf directe promoties organiseert, laat het “Shopping Event” veel te wensen over in termen van daadwerkelijke besparingen. Onze collega’s op 9to5Speelgoed ronden alle beste Apple-deals af voor Black Friday dit jaar.

Enkele van onze favorieten zijn $ 50 besparing op de nieuwste AirPods Pro 2, een korting op de geheel nieuwe Apple Watch Ultra en de ongelooflijke M1 MacBook Air voor $ 200 korting. Ga hieronder voor de volledige details over de beste Apple Black Friday-deals van onze vrienden op 9to5Speelgoed.

FTC: We gebruiken auto-affiliatelinks die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Leave a Comment