Wanneer stuurt Valve Steam Deck Q3-reserveringsmails?

Een draagbare Steam Deck-pc staat enigszins rechtop in een donkerblauwe en zwarte leegte.

Foto: Ventiel

Voor degenen onder jullie die verlangend (…of jaloers) hebben toegekeken hoe een paar gelukkigen mogen spelen met hun mooie, nieuwe Stoomdekken, nou, ik heb goed nieuws. Valve heeft aangekondigd dat het later deze week Q3 Steam Deck-reserveringsmails gaat verzenden. En het bevestigde ook dat het de apparaten daadwerkelijk gaat verzenden, dus als je er een hebt besteld, kan het eerder aankomen dan oorspronkelijk verwacht.

Eerder vandaag op TwitterValve bevestigde dat het de laatste Q2 Steam Deck-reserverings-e-mails had verzonden en onthulde dat het bedrijf van plan is om op 30 juni Q3-e-mails te gaan verzenden. Voor potentiële Deck-kopers die geduldig hebben gewacht, legde Valve uit dat productie op draagbare pc’s is opgevoerddus het zal in het derde kwartaal twee keer zoveel Steam Decks per week naar klanten kunnen verzenden.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, een heleboel mensen zullen de komende weken waarschijnlijk een Steam Deck per post ontvangen, hoewel dat waarschijnlijk niet het geval zal zijn. geleverd door Valve’s eigen Gabe Newell.

Als je je afvraagt ​​wat al die tizzy over e-mails is, toen Valve vorig jaar zijn Steam Deck aankondigde, wist het dat de vraag naar de draagbare pc-gamemachine veel groter zou zijn dan zijn onmiddellijke capaciteit om ze te produceren. Dus creëerde het een reserveringssysteem waarin mensen Valve een registratievergoeding van $ 5 konden betalen om aan een wachtrij te worden toegevoegd. Toen Valve apparaten produceerde, kon het een van die gewilde e-mails naar de mensen in de rij sturen om te zien of ze een aankoop wilden voltooien.

Onthoud: zodra je de e-mail hebt ontvangen, heb je nog maar drie dagen om je gereserveerde Steam Deck te claimen. Nou ja, ongeveer drie dagen. Valve tweette dat mensen die de e-mail missen, contact kunnen opnemen met de ondersteuning voor een mogelijke verlenging, aangezien er een respijtperiode is van niet bekendgemaakte lengte. Toch raad ik aan om een ​​oogje in het zeil te houden en die e-mail niet over het hoofd te zien als je echt een Steam Deck wilt, omdat we niet weten hoe lang de respijtperiode is.

Voor mensen zoals ik die in het “After Q3” -kamp zitten, is dit nieuws bitterzoet. Ik ben blij dat Valve de productie en verzending van de apparaten opvoert, en ik ben blij dat mensen ze krijgen. Maar ondertussen blijft mijn verloofde me vragen over het Steam Deck en ik blijf niet-geweldig nieuws delen. Vandaag kan ik tenminste iets beter-dan-slecht nieuws delen!

Oh en als je binnenkort een Steam Deck krijgt, wees dan voorzichtig met het modificeren ervan. Valve waarschuwt dat je het apparaat kunt beschadigen door dingen te doen zoals een grotere SSD erin steken, wat zogenaamd de algehele levensduur van het deck kan verkorten.

Leave a Comment