Galaxy S22 One UI 5.0 beta wordt gelanceerd in de derde week van juli, gepland voor oktober release

Samsung-fans kijken uit naar de openbare bètaversie van One UI 5.0. Hiermee kunnen ze Android 13 proeven op in aanmerking komende Samsung-apparaten vóór de definitieve release. Het bedrijf heeft nog niet bevestigd wanneer het van plan is de bètaversie te lanceren, maar we horen dat dit in de nabije toekomst zal gebeuren.

De Galaxy S22-serie zal als eerste de One UI 5.0-bètaversie ontvangen. Je mag verwachten dat Samsung het programma uitbreidt naar andere toestellen, waaronder de Galaxy Z Fold 3 en de Galaxy Z Flip 3.

Samsung lanceert volgende maand bètaprogramma One UI 5.0

We hadden eerder gemeld dat Samsung in juli het bètaprogramma One UI 5.0 zou kunnen lanceren. SamMobile kan nu een nauwkeuriger tijdschema bevestigen. We horen dat de Galaxy S22 One UI 5.0 beta in de derde week van juli live gaat.

Onze bronnen hebben ons ook onthuld dat Samsung de openbare release van zijn One UI 5.0 Android 13-update in oktober plant. De Galaxy S22-serie zal het als eerste krijgen. Samsung zal het dan geleidelijk beschikbaar maken voor alle Galaxy-toestellen die in aanmerking komen voor One UI 5.0.

Als de geschiedenis een indicatie is, hoeven we niet te lang te wachten. Samsung heeft fantastisch werk geleverd met de uitrol van Android 12 One UI 4.0 vorig jaar. De Galaxy S21-serie kreeg de publieke release in november 2021. De volgende maand was de update uit voor de foldables, de Galaxy S10-serie, de Galaxy Tab S7-serie en andere apparaten.

One UI 5.0 zal een maand eerder aankomen dan zijn voorganger. Er zal genoeg tijd zijn voor Samsung om het voor het einde van 2022 voor veel in aanmerking komende apparaten uit te brengen. Het wordt nog een andere functie in de dop van het bedrijf. Het is tenslotte nog niet zo lang geleden dat een van de dingen waar Samsung het meest over werd bekritiseerd, het trage tempo van zijn software-updates was.

Word lid van de Telegram-groep van SamMobile en abonneer je op onze Youtube kanaal om direct nieuwsupdates en diepgaande beoordelingen van Samsung-apparaten te ontvangen. Je kunt je ook abonneren om updates van ons te ontvangen Google Nieuws en volg ons op Twitter.

Leave a Comment