10 meest verwachte veranderingen die fans moeten zien

Wat voor soort worstelende gamer ben jij?

Sommigen gaan graag met vrienden op de bank zitten en lachen zich een weg door grote hobbels in ladderwedstrijden/Hell In A Cell/backstage vechtpartijen. Anderen vinden het leuk om de MyCareer-modus te doorbreken nadat ze hun eigen WWE-hoopvol hebben gemaakt. Dan zijn er mensen die amper een wedstrijd spelen – ze zijn veel meer bezig met bijdragen aan het tabblad Community-creaties.

Het was een uitdaging om al die meesters te plezieren voor 2K Games, maar ze slaagden er op de een of andere manier in om veel glimlachen op de gezichten te toveren met WWE 2K22. Die game heeft een serie nieuw leven ingeblazen die, eerlijk gezegd, eruitzag alsof hij op het punt stond te kwaken, en de toekomst ziet er rooskleurig uit.

Hun volgende uitdaging zal zijn om dingen op tijd te verbeteren voor de lancering van 2K23 begin volgend jaar. Er is echter geen gat van bijna twee jaar om het deze keer goed te doen. Nee, 2K23 komt slechts 12 maanden na zijn voorganger, en dat betekent dat de druk op die ontwikkelaars ligt.

Gelukkig kunnen ze dit artikel beschouwen als een handige startersgids voor alle langverwachte veranderingen die spelers willen zien van een franchise die net begon bij 2,9…

Eerste dingen eerst: de kleedkamer van WWE.

Het verandert veel, en dat moet het voor 2K moeilijk maken om alles up-to-date te houden. Het slechte nieuws? Ze zullen een manier moeten vinden, want wat er gebeurde in 2K22 was gewoon niet acceptabel. De game had veel te veel werknemers op de schijf die niet eens meer bij het bedrijf waren.

Braun Strowman, Keith Lee, Lana, Toni Storm – de lijst gaat maar door. Soms leek het bijna alsof 2K hier ‘WWE X AEW: The Video Game’ serveerde. Het liep echt uit de hand. Weinigen klagen nu, want meer worstelaars hebben om te spelen is geen slechte zaak, maar het weerspiegelde helemaal geen echte WWE.

Dat is een beetje vervelend, en het is iets dat de meesten graag zouden zien veranderen in de volgende game. Het is duidelijk dat het maken van personagemodellen tijd kost, maar de ontwikkelaars van 2K moeten een manier vinden om ervoor te zorgen dat 2K23 zo actueel mogelijk is.

Leave a Comment