Kind gearresteerd in Sweeney Family Death – NBC Boston

Een kind is beschuldigd van moord op een moeder en haar twee jonge kinderen die vorige week doodgeschoten werden gevonden in Northfield, New Hampshire, zeiden de autoriteiten.

De arrestatie werd donderdag aangekondigd door de procureur-generaal van New Hampshire, John Formella, de kolonel van de staatspolitie Nathan Noyes en de politiechef van Northfield, John Raffaelly. Ze hebben de naam, leeftijd of andere identificerende informatie van de verdachte niet gedeeld, daarbij verwijzend naar wettelijke beperkingen op het delen van informatie over kinderen die beschuldigd worden van misdaden.

Gevraagd naar de zaak, benadrukte Geoffrey Ward, senior assistent-procureur-generaal van New Hampshire, dat zijn kantoor niet meer details zou delen. Hij zei niet of de verdachte bekend was bij de familie of dat zoekopdrachten in verschillende steden in New Hampshire enig bewijs opleverden.

Hij herhaalde de eerdere verklaring van de onderzoekers dat ze denken dat ze iedereen hebben geïdentificeerd die betrokken was bij de moord.

De politie vond de lichamen van de 25-jarige Kassandra Sweeney en haar twee zonen, de 4-jarige Benjamin Sweeney en de 1-jarige Mason Sweeney, in hun huis in Northfield op de ochtend van 3 augustus terwijl ze reageerden op een 911-oproep . Elk stierf aan een enkele schotwond, autopsies gevonden.

De politie heeft zaterdag in Northfield en Tilton naar bewijs gezocht in de zaak, en woensdag opnieuw in de buurt van Interstate 93 in Concord, Canterbury en Tilton, maar zei niet meteen of ze enig bewijs met betrekking tot de zaak hadden gevonden.

Het onderzoek naar de moord op een moeder en haar twee jonge zonen in Northfield, New Hampshire, liet woensdag de I-93 doorzoeken.

Naarmate het onderzoek vorderde, verspreidden de geruchten zich in Northfield, een stad met minder dan 5.000 inwoners ten noorden van Concord en ten zuidwesten van het merengebied.

“Elke andere klant komt binnen en zegt iets over het pistool en wie het heeft gedaan”, vertelde Barbara Moulton, die bij een plaatselijke supermarkt werkt, aan NBC10 Boston.

“De eerste drie of vier dagen waren mensen echt bang, zoals, ‘Oh nee, wie was het?'”, voegde ze eraan toe.

Een begrafenis was gepland voor Cassandra Sweeney zaterdag in Concord.

Senior assistent-procureur-generaal Geoff Ward zei vorige week dat het kantoor van de procureur-generaal contact heeft gehad met de vader van de kinderen, Sean Sweeney, en dat hij “zeer coöperatief en behulpzaam is geweest bij dit onderzoek”. Hij zei dat de advocaat van de slachtoffergetuige van de procureur-generaal met hem en zijn familie samenwerkt.

“De zoekactiviteit vormt geen gevaar voor het publiek en zal bestaan ​​uit een zoektocht naar fysieke informatie”, zei het kantoor van de procureur-generaal in een verklaring.

“Hij is duidelijk meer dan verwoest als gevolg van deze misdaden”, zei Ward.

Sweeney sprak zondagochtend voor het eerst over de zaak in een Facebook-bericht.

“Ik wilde iedereen bedanken voor de hulp en steun, terwijl de dingen nooit meer ‘normaal’ zullen zijn, stopte mijn lichaam eindelijk en liet ik me gisteravond wat slapen en ik werd wakker met een zo ‘normaal’ mogelijk gevoel”, schreef hij.

Sweeney zei dat hij “niet in staat is om iets te bevestigen over wat er is gebeurd en wie verantwoordelijk is” en noemde zijn vrouw Cassandra “de meest verbazingwekkende, zorgzame, liefste allround goede persoon die iemand ooit zou kunnen ontmoeten”, terwijl ze eraan toevoegde dat ze heel veel van hun kinderen hield. veel.

Leave a Comment