OnlyFans-model gearresteerd voor moord op vriend uit Texas

title=

Courtney Clenney, 25, die op Instagram de naam Courtney Tailor draagt, wordt onderzocht voor de dodelijke steekpartij van haar vriend in Miami op 3 april 2022.

– Instagram

Courtney Clenney, het OnlyFans- en Instagram-model dat haar vriend in april in Miami doodstak, is gearresteerd op beschuldiging van moord, zo heeft de Miami Herald vernomen.

De 26-jarige Clenney werd woensdag in Hawaï in hechtenis genomen en zal uiteindelijk worden uitgeleverd aan Miami-Dade County om daar terecht te staan. Ze wordt beschuldigd van tweedegraads moord met een dodelijk wapen voor de steekpartij op 3 april van Christian ‘Toby’ Obumseli, een inwoner van Noord-Texas.

LEES VOLGENDE: Steek in het hart, geschiedenis van geweld leidde tot arrestatie van Miami OnlyFans-model voor moord

De familie van Obumseli in Richardson, in de omgeving van Dallas-Fort Worth, vertelde Star-Telegram-mediapartner WFAA-TV dat ze een GoFundMe-pagina hadden opgezet, die Obumseli beschreef als “extreem medelevend met een verlangen om altijd de mensen om hem heen te verheffen.” De GoFundMe had donderdag ongeveer $ 82.500 opgehaald van zijn $ 100.000 doel.

Clenney’s arrestatie werd woensdagmiddag bevestigd door haar advocaat uit Miami, Frank Prieto, die zei dat ze in Hawaï was geweest terwijl ze revalideerde voor middelenmisbruik en posttraumatische stressstoornis.

“Ik ben volledig geschokt, vooral omdat we meewerkten aan het onderzoek en hebben aangeboden haar vrijwillig uit te leveren als ze zou worden aangeklaagd”, zei Prieto. “We kijken ernaar uit om haar naam in de rechtbank te zuiveren.”

Het Miami-Dade State Attorney’s Office zei woensdagavond in een persbericht dat het arrestatiebevel verzegeld bleef. Aanklager Katherine Fernandez, de politiechef van de stad, Manuel Morales en de Amerikaanse maarschalk Gadyaces Serralta uit Zuid-Florida, zouden donderdagmiddag tijdens een persconferentie details over de arrestatie geven.

IMG_639_fitted.jpeg
– Politie van Hawaï

De arrestatie vormt de kroon op een vier maanden durend onderzoek door rechercheurs en aanklagers van de politie van Miami naar Clenney, wiens moord op haar vriend tijdens een huiselijk geschil in een luxe appartement in Edgewater de krantenkoppen over de hele wereld haalde. Clenney’s advocaat stond erop dat ze handelde uit zelfverdediging en dat de moord gerechtvaardigd was.

Maar in de dagen na zijn dood riepen de familieleden van Obumseli om Clenney’s arrestatie, omdat ze niet geloofden dat hij ooit een bedreiging vormde.

Obumseli werkte in cryptocurrency. Clenney, bekend als Courtney Tailor op haar sociale-mediaplatforms, pochte meer dan twee miljoen volgers op haar sociale-mediaplatforms.

Zij en Obumseli hadden minder dan twee jaar een relatie en hun relatie werd geplaagd door huiselijk geweld – ze was ooit gearresteerd voor huiselijk geweld in Las Vegas en de politie was verschillende keren naar hun huis in Austin, Texas geroepen. .

De twee hadden pas een paar maanden in Miami gewoond in het One Paraiso-gebouw, 3131 NE 7th Ave., waar medewerkers talloze klachten over huiselijk geweld over het paar hadden gedocumenteerd en zelfs waren verhuisd om hen uit te zetten.

Clenney en Obumseli waren verschillende keren uit elkaar gegaan, hoewel onderzoekers denken dat hij op de eerste dag van april terug in het appartement was. De Miami Herald meldde eerder dat de politie van Miami op 1 april reageerde op het appartement, twee dagen voor de steekpartij, vanwege een andere huiselijke storing.

Eindelijk, op de avond van 3 april, net voor 17.00 uur, belde Clenney verwoed 911 om te melden dat Obumseli was neergestoken.

Tailor_Toby.jpg
– Instagram en Facebook

David Ovalle behandelt misdaad en rechtbanken in Miami. Hij is geboren in San Diego, studeerde af aan de University of Southern California en trad in 2002 toe tot de Herald als sportverslaggever.

Leave a Comment